همه گروهها

با مشارکت الگو شویم

توسط دسامبر 4, 2023 بدون نظر

شهردار تالش :

🔸دستفروشان سطح شهر تالش ساماندهی می شود.

💢شهردار تالش پس از بازدید میدانی از معابر اصلی و پرتردد این شهر ، از ساماندهی دستفروشان سطح شهر خبر داد.

💢 مهندس داود قوی پنجه با بیان اینکه موضوع سد معبر در سطح شهر تبدیل به یک معضل شده و حقوق عمومی شهروندان راتضییع می کند،گفت: از اینرو در راستای پیگیری مطالبات مردمی و تسهیل در عبور و مرور، طرح ساماندهی دستفروشان اجرا خواهد شد. شهردار تالش با اعلام اینکه مطالعات کارشناسی طرح ساماندهی دستفروشان انجام شده است،افزود: محل های مناسب در چند نقطه از شهر در نظر گرفته شده، تا دستفروشان واجد شرایط با ثبت نام و ارائه درخواست بتوانند کسب و کار خود را در محل های تعیین شده ادامه دهند.

💢شهردار تالش با بیان اینکه در طرح ساماندهی دستفروشان، ایجاد بازارچه در نظر گرفته شده عنوان کرد: بازارچه ایجاد شده برای ساماندهی دستفروشان امتیازات مثبتی همچون دسترسی آسان برای خریداران و آزادسازی معابر اصلی جهت تردد راحت شهروندان را به همراه دارد.

💢قوی پنجه طرح ساماندهی دستفروشان را نیازمند همکاری چند جانبه میان فروشندگان، شهروندان و مأموران شهرداری دانست و افزود: تلاش مدیریت شهری تالش ، تأمین شرایط مناسب برای زندگی شهروندان در محیطی آرام و با زیرساخت‌های مناسب است.

شهرداری -

درباره شهرداری -