همه گروهها

برگزاری کارگروه جلسه مدیریت پسماند شهرداری تالش

توسط نوامبر 21, 2023 بدون نظر

کارگروه مدیریت پسماند شهرداری تالش با حضور مهندس داود قوی پنجه شهردار تالش. سرکار خانم اردویی عضو شورای اسلامی شهر تالش ، معاونین و مدیران شهرداری با محوریت ارائه راهکار و پیشنهادات درحوزه تفکیک ،جمع‌آوری و کاهش زباله ورودی به محل دفنگاه زباله و همچنین رفع معضلات و حل مشکلات این حوزه در دفتر شهرداری برگزار گردید.

♻️ در این جلسه در خصوص مشکلات و معضلات زیست محیطی جایگاه های دفن زباله شهری و ساماندهی و بهسازی محل دفن زباله ها و نحوه مدیریت اصولی پسماند در سطح شهر تصمیماتی اتخاذ شد.

🔰 شهردار تالش در کارگروه مدیریت پسماند شهرداری از نهادینه شدن فرهنگ تفکیک از مبداء در شهر خبر داد که در راستای بهبود فرهنگ مدیریت پسماند بایستی فرهنگ تفکیک از مبداء نهادینه گردد که در این زمینه شاهد اقدامات خوبی در سطح شهر از طرف شهرداری خواهیم بود .

همچنین وی بر لزوم تمرکز بیشتر اعضا به موضوع آموزش و فرهنگ سازی تاکید و مهمترین راه رهایی از معضلات زیست محیطی را تنویر افکار عمومی برشمرد.

شهرداری -

درباره شهرداری -