اخبارسال 1398همه گروهها

بازدید شهردار از جایگاه سی ان جی شهر تالش

توسط دی 10, 1398 2 نظر

مهندس شهرام غنی زاده شهردار تالش در حاشیه بازدید از سطح شهر و جایگاه CNG ضمن ابراز خرسندی نسبت به راه‌اندازی مجدد پمپ گاز گفت: در این شرایط حساس و با توجه به سهمیه بندی بنزین، پمپ گاز می‌تواند کمک بسیار بزرگی به مردم شریف شهر بویژه رانندگان زحمت کش باشد.

⭕️شهردار تالش ضمن قدردانی از زحمات همکاران ، مسولین و دست اندرکاران بویژه همدلی و مساعدت اعضای شورای اسلامی شهر در زمینه همکاری در خصوص راه اندازی مجدد این جایگاه که بیش از یکسال است که تعطیل بود و با گله مندی مردم همراه بود اظهار داشت: در تلاش هستیم تا این جایگاه سی‌ان‌جی بزودی طی روزهای آینده دوباره شروع به کار و آماده سرویس دهی گردد.

🔷مهندس غنی زاده #خدمت_به_مردم را اولویت کاری مجموعه کارکنان شهرداری برشمرد و خاطرنشان کرد: انشاالله بتوانیم با توکل بخدا و همت همکاران و مسولین دلسوز خدماتی که درشان مردم عزیز است انجام دهیم و مشکلات شهروندان را برطرف نماییم .

🔴اخبار شهرداری را بآدرس #صفحه_اینستاگرامی زیر پیگیر باشید. 👇👇👇👇
@shahre_talesh_official

Shahrdari

درباره Shahrdari