جلسه ساماندهی ترمینال شهر تالش با حضور حاج محمود شکری نماینده مجلس شورای اسلامی،مهندس شهرام غنی زاده شهردار،مهندس بهزاد پورپناه رئیس شورای اسلامی شهر ،مسولین پایانه حمل و نقل و راهداری و اعضا ذیربط در محل دفتر کاری شهردار تالش برگزار گردید.

مهندس شهرام غنی زاده شهردار تالش ضمن خیر مقدم به حاج محمود شکری نماینده مجلس شورای اسلامی و مدعوین و قدردانی از اقدامات انجام گرفته در خصوص ساماندهی ترمینال شهری با تأکید بر این‌که مناسب‌سازی و ساماندهی ترمینال مسافربری شهر از برنامه‌های مهم شهرداری تالش است، گفت: برای ساماندهی فضای داخلی و بیرونی ترمینال مسافربری شهر در صورت همکاری مالکین زمین ترمینال فعلی تصمیم داریم ترمینال شهر را زیباسازی و ساماندهی کنیم.
شهردار تالش با اشاره به اینکه وضعیت ترمینال شهر تالش در شان همشهریان و مسافرین شریف نیست اظهار داشت: رایزنی و نشست های توسط اعضا محترم شورای اسلامی و مسولین ذیربط با مالکین زمین های ترمینال انجام گرفته تا در صورت حصول نتیجه کار ساخت ترمینال جدید آغاز گردد.
غنی زاده ساخت ترمینال در دو سمت ورودی شهر را وظیفه شهرداری خواند و تصریح کرد: در این زمینه خواستار همکاری و مشارکت همه جانبه مردم و کمک مسولین شهرستانی و استانی هستیم و شهرداری نیز نهایت همکاری را در این خصوص انجام خواهد داد.

Shahrdari

درباره Shahrdari

ارسال نظر