اخبارسال 1398همه گروهها

بازدید میدانی شهردار از سطح شهر تالش

توسط تیر 9, 1398 بدون نظر

مهندس شهرام غنی زاده شهردار تالش صبح امروز چهارشنبه ۵ تیر به همراه تعدادی از مسئولین و کارشناسان واحدهای شهرداری از نقاط مختلف سطح شهر بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر تالش ،در راستای بررسی معضلات،نارساییها و مشکلات موجود در سطح شهر ،مهندس غنی زاده شهردار به همراه مدیران واحدهای شهرداری صبح امروز از نقاط مختلف شهر بازدید نمود.

در این بازدید که از ساعت ۷:۳۰ صبح آغاز به صورت پیاده روی انجام گرفت،شهردار تالش از برخی نقاط شهر بازدید و تذکرات و دستورات لازم در خصوص جمع آوری اصولی زباله و نخاله های ساختمانی،شستشوی به موقع خیابانهای اصلی شهر،لایروبی انهار،توجه ویژه به امر نظافت شهر، پیگیری امورات عمرانی سطح شهر ،نصب صندلی،تابلواعلانات و…را به مسئولین ذی ربط صادر نمود.

شایان ذکر است در طول مسیر بازدید،شهروندان با مراجعه به ایشان سوالات و انتقاداتی را مطرح نمودند و شهردار نیز با سعه صدر پاسخ لازم را ارائه نمود.

Shahrdari

درباره Shahrdari