به نقل از گیل نگاه/حسن محمدپور شهردار تالش در گفت و گو با گیل نگاه ضمن تبریک نوروز ۱۳۹۵ اظهار کرد: امیدواریم در سالی که با نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده بتوانیم در خدمت به مردم عزیز شهر تالش گام برداریم.
او قرار گرفتن شهر تالش در مسیر ارتباطی شمال – جنوب را یک مزیت مهم برای این شهر برشمرد که تاکنون توجه چندانی به آن نشده است اما شهر تالش از گذشته دور و روزهایی که این شهر تاسیس نشده بود نیز همین موقعیت را داشت.
وی در همین مورد ادامه داد: روزهای تعطیل و عبور مسافران که بیشتر به صورت خودروهای شخصی در حال تردد از شهر هستند علاوه بر مسئله عبور و مرور، مزیت هایی نیز دارد که جذب و خدمات رسانی به آنها از اهمیت اساسی برخوردار است. وی در همین رابطه گفت: ستاد نوروزی شهرداری از ابتدای شروع به کار خود در اواخر سال ۱۳۹۴ با برنامه های متنوعی به استقبال مسافران رفت.
محمدپور نصب المان نوروزی قرآن کریم و اسکناس را که ریشه در اعتقادات مردم دارد و نصب و راه اندازی سفره هفت سین در میدان امام خمینی را از کارهایی بیان کرد که حال و هوای نوروز را تداعی می کند. وی همچین از بازسازی نماد حجمی نوری رستم کلاچرمینه و تکمیل آب نمای میدان آزادی را از جمله کارهایی بیان کرد که در این روزها به مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی شست و شو، رنگ آمیزی بلوارها و نمادهای میادین، نصب بنرهایی تبریک، و تمیز کردن معابر را از اقدامات شهرداری در نوروز ۱۳۹۵ اعلام کرد.
شهردار تالش در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله ترمیم آسفالت معابر اصلی که بیشتر محل تردد واردشوندگان به شهر هستند پرداخت که در سال گذشته به مساحت ۲۰۰ هزار متر مکعب و با ۵ اکیب به طور همزمان آسفالت و اختصاص مبلغ ۷ میلیارد تومان از اعتبارات داخلی شهرداری را به خود اختصاص داد تا خسارات ناشی از آسفالت نامرغوب به حداقل کاهش یابد.
وی کانال کشی انجام شده در خیابان های اصلی را با توجه به موقعیت جغرافیایی این شهر از جمله مواردی ذکر نمود که انجام شده و چهره شهر را تا اندازه ای دگرگون نموده است.
وی از جهت گیری بودجه ۲۴ میلیاردی شهرداری تالش در سال جدید در قالب عبور از برنامه های کوتاه مدت به بلندمدت سخن گفت که موجب می شود این برنامه ها در آینده این شهر مفید واقع شود.
وی در بخش دیگری از ضرورت ایجاد بوستان های محلات سخن گفت که طبق برنامه در سایر محلات مستعد انجام می گیرد و بوستان معلم در خیابانی به همبن نام از جمله نمونه های موفق آن است.
شهردار تالش ایجاد کمینگ در خیابان لادن و تقدیم هدایای فرهنگی نوروز را از جمله اقداماتی نام برد که نشان می دهد مجموعه کاری وی به دنبال خدمت رسانی به مردم بوده است. وی همچنین طرح های ساحلی قروق، گیسوم و پارک جنگلی سیاهداران را جمله طرح های گردشگری شهر این سازمان بیان کرد که از ابتدای نوروز به روی هزاران مسافر گشوده شده است.
این مسوول شهری از صرفه جویی های سال گذشته اش نیز گفت. وی در این باره تصریح کرد: احداث گلخانه از جمله قدم هایی بود که می بایست انجام می شد تا نیاز یک شهر رو به گسترش و نیازمند فضاهای سبز شهری را رفع نماید که تا حدودی به مرحله موفقیت نزدیک شده و امسال تکمیل خواهد شد. محمدپور همچنین کاهش هزینه تعیر و نگهداری ماشین آلات را از طریق ایجاد یک فضای تعمیرگاهی متذکر شد که در سال گذشته انجام گردید و بازهم ادامه خواهد یافت.
حسن محمدپور در پاسخ به سوال گیل نگاه در زمینه عدم وجود مراسم افتتاحیه برای اقدامات انجام شده گفت: تمام کارها صورت گرفت تا مردم و مسافران روزهای خوب و خوشی داشته باشند و دغدغه های خود را به فراموشی بسپارند. تاکید من در بیشتر این امور بر صحت، دقت و سرعت انجام کار بود که همین در نظر شهروندان مشهود است.
پایان خبر/طاحا عبداللهی